NYHETER 2023-01-30

Region Västerbotten anställer strateg med inriktning opinionsbildning och relationsbyggande

Region Västerbotten har rekryterat Ramona Dolan som ny strateg till verksamheten Externa relationer och strategisk platsutveckling. I sin roll som strateg kommer hon att arbeta med det regionala utvecklingsansvaret i Västerbottens län genom opinionsbildning, relationsbyggande och kommunikations- press- och marknadsföringsaktiviteter.

Ramona Dolan

– Det är ett hedersamt uppdrag att få medverka till att regionen blir en ännu bättre plats att bo och verka inom som jag med stor glädje tar mig an, säger Ramona Dolan.

– Vi ser fram emot att tillsammans med Ramona se till att norra Sverige får en starkare röst bland annat i Stockholm och Bryssel säger Thomas Hartman, chef för verksamheten Externa relationer och strategisk platsutveckling vid Region Västerbotten.

Ramona Dolan kommer närmast från en tjänst som regionsamordnare och rådgivare för bransch- och arbetsgivarförbundet Maskinentreprenörerna inom Svenskt Näringsliv. Att som tjänsteman bistå förtroendevalda i deras arbete är något som Ramona har erfarenhet av och brinner extra för. Hon har en bakgrund inom påverkansarbete, kommunikation samt politik på lokalplan.

Ramona Dolan tillträder som strateg den 15 februari. Tjänstgöringsorten är Skellefteå, där hon efterträder Micaela Löwenhöök som under 2022 gått vidare till en annan tjänst.

 

 

För mer information
Thomas Hartman

Chef Externa relationer och strategisk platsutveckling, Region Västerbotten
070-666 49 95, thomas.hartman@regionvasterbotten.se

Tillbaka till nyhetslistan