Bloggar

Vi som bloggar för Hälsa 2020

Dietistbloggen

Dietisterna skriver om mat och näring ur olika perspektiv och tipsar bland annat om hälsosamma recept. Tillsammans har de erfarenhet och kunskap inom kost- och nutritionsbehandling för alla åldrar och de flesta områden. Gemensamt för dem alla är intresset att förebygga ohälsa genom goda matvanor.

Besök Dietistbloggen

En viktig resa

Jennie bloggar om resan mot en hälsosam livsstil, där varje förändring får ta sin tid att falla på plats. I slutändan ska kost, träning och vardagsmotion vara en naturlig del av vardagen och en hälsosam livsstil.

Besök En viktig resa

Mitt hem är här och nu

Svetlana jobbar som distriktssköterska och är hälsoinspiratör på jobbet och på fritiden. Det här är bloggen där det vackra i vardagen får en plats och där du kan finna inspiration till ett glädjefyllt liv.

Besök Mitt hem är här och nu

 

Vardagshälsa

Vardagshälsa är bloggen för dig som vill veta mer om kost, träning och hälsa ur ett vardagligt perspektiv. Therés Svensson är utbildad kost- och näringsrådgivare och på bloggen delar hon med sig av sina lärdomar, erfarenheter, resultat och tankar.

Besök Vardagshälsa

De personer som bloggar för Hälsa 2020 uttrycker sina egna personliga tankar och åsikter. Bloggandet sker ideellt, det vill säga bloggarna får inte betalt för att skriva. Redaktionen granskar inlägg och kommentarer fortlöpande och kan ta bort de som är olämpliga. Även läsare kan anmäla kränkande inlägg till redaktionen. För fullständiga uppgifter om användarvillkoren, var vänlig kontakta Hälsa 2020-redaktionen.

Vill du blogga?

Vi söker dig i Västerbotten som är intresserad av att blogga. Du måste vara minst 18 år och vi vill att du har tidigare erfarenhet av att blogga.

Du bloggar om ditt liv i stort, men vi vill att bloggen ska belysa något eller några av områdena: mat, motion, fritid, jobb, studier, relationer och hälsorisker. Du kanske väntar ditt första barn, just har pensionerats, är galet intresserad av ishockey eller tycker om att experimentera i köket. Dessutom får du gärna vara intresserad av hälsa.

Bloggandet sker ideellt, du får alltså inte betalt för ditt skrivande. Det du får är möjligheten att blogga på en webbplats om hälsa som vänder sig till hela Västerbotten.

Låter det här som något för dig?

E-posta redaktionen med:

  • En kort beskrivning av dig själv.
  • En kort beskrivning av vad du vill blogga om.
  • Webbadress till blogg som du skriver eller har skrivit på.

Avslutade bloggar

Redaktionen Hälsa 2020
E-post
halsa2020@regionvasterbotten.se