Extra resurs under corona-pandemin

Region Västerbotten förbereder för att säkerställa bemanning under utbrottet av det nya coronaviruset. Är du utbildad inom hälso- och sjukvård, och intresserad av att jobba som extra resurs? Anmäl ditt intresse här.

En kvinna och två män syns på bilden. Alla har vårdklädsel. Foto.

Regionen bedömer att ett ökat vårdbehov kan uppstå i länet under utbrottet av covid-19. Dessutom kan ordinarie medarbetare bli förhindrade att arbeta på grund av sjukdom eller behov av att ta hand om familj. Vi välkomnar tacksamt intresseanmälning från dig som vill bidra med din kompetens, om Västerbotten drabbas hårt av coronasmittan.

Anmäl ditt intresse

Du anmäler ditt intresse genom vårt rekryteringssystem. Här samordnar vi alla intresseanmälningar för hela Region Västerbotten. Du behöver inte kontakta verksamheter direkt.

Jag vill anmäla mig

Vi sparar kontaktuppgifter till dig som anmält sig, och återkommer om behov uppstår. Om du redan har anmält ditt intresse behöver du inte göra det igen.

Din kompetens

Vi söker dig som är undersköterska, sjuksköterska eller läkare. Du kan vara under utbildning, ha avslutat din utbildning eller vara legitimerad.

Om arbetet

I nuläget är det i första hand på Lycksele lasarett, Norrlands universitetssjukhus och Skellefteå lasarett som ett behov av extra medarbetare kan bli aktuellt. Arbetet kan innebära heltid, deltid eller timmar.