Spontanansökan

Vill du jobba extra inom vården eller har du en utbildning inom IT? Vi tar vi emot intresseanmälningar och spontanansökningar till Bemanningsservice och IT Västerbotten!

Intresseanmälan till IT Västerbotten

Region Västerbotten satsar stort på digitalisering och många stora initiativ pågår för att bygga framtidens tekniklösningar. Vi jobbar tätt ihop med både hälso- och sjukvården och annan verksamhet, med det gemensamma målet att skapa mer tid för vård. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare med utbildning inom IT.

Att jobba på IT Västerbotten

Om du inte hittar något utannonserad tjänst hos oss som matchar din inriktning, kan du skicka en intresseanmälan till oss. Då blir du kontaktad av oss med tips om lediga tjänster som matchar din profil, så att du kan söka dem. Vi sparar din intresseanmälan i sex månader.

I intresseanmälan bifogar du cv och personligt brev. Du får också svara på några frågor om var och vilka områden du är intresserad av att arbeta med.

Skicka en intresseanmälan till IT

Extrajobb hos Bemanningsservice i Umeå

Bemanningsservice hjälper vårdavdelningar, mottagningar och hälsocentraler i Umeå så att korttidsfrånvaro inte påverkar den vård som patienterna behöver. Hos oss arbetar du i huvudsak med omvårdnad och ska ha möjlighet att jobba med kort varsel. Erfarenhet av vårdarbete värderas högt.

Att jobba på Bemanningsserice

Vi söker flera olika profiler:

  • Utbildade undersköterskor som har läst akutsjukvårdskursen.
  • Läkarstudenter som är färdiga med termin 5.
  • Undersköterskestudenter som är färdiga med termin 3.
  • Psykolog-, polis- eller socionomstudenter med erfarenhet från arbete inom psykiatrisk vård kan söka extrajobb inom psykiatrin.

Ansök genom att skicka cv och personligt brev. Har du frågor kan du ringa oss på telefonnummer 090-785 12 90.

  • Berätta kortfattat om vem du är, din vårdutbildning och erfarenhet från sjukhusvård.
  • Ange om du har läst akutsjukvårdskursen (gäller undersköterskor).
  • Du som är intresserad av arbete inom psykiatrin, beskriv din bakgrund och tidigare arbetserfarenhet inom området.

Skicka ansökan till bemanningsservice@regionvasterbotten.se.