IT Västerbotten

Region Västerbotten satsar stort på digitalisering vilket för oss betyder verksamhetsutveckling med teknik. Att jobba hos oss betyder ett meningsfullt arbetsliv!

Gruppbild på personal från IT i Västerbotten

Inom IT hos Region Västerbotten erbjuder vi goda möjligheter till utveckling och karriärvägar hos en trygg arbetsgivare med bra villkor. Region Västerbotten satsar stort på digitalisering vilket för oss betyder verksamhetsutveckling med teknik. För närvarande pågår stora initiativ som omfattar nya teknikstöd för vårdinformation, materialflöde och ärendehantering samt verktyg för mobilt arbete och samarbete. Tillsammans bygger vi framtidens tekniklösningar för att stötta verksamheten i vården med det övergripande syftet att skapa mer tid för vård!

IT Västerbotten behöver dig!

Kom och bli en del av oss på en av regionens mest komplexa och spännande arbetsplats. Vi behöver fler tekniskt intresserade medarbetare som brinner för att göra skillnad - på riktigt!

Nedan hittar du information om aktuella annonser som finns ute. Finns det inget för tillfälle som intresserar dig är du alltid välkommen att skicka in dina uppgifter för en intresseanmälan.

Intresseanmälan för jobb hos oss på IT Västerbotten

Lediga jobb inom IT

Vi annonserar ut våra lediga jobb här på webben. Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb inom Region Västerbotten

Vår arbetsplats

Vår organisation inom IT är uppbyggd på två avdelningar med cirka 120 medarbetare och finns representerade på länets tre sjukhus - Lycksele, Skellefteå och Umeå. Vårat syfte är att arbeta långsiktigt och modernt med rätt förmågor för att leverera och realisera regionens behov av utveckling, systemförvaltning och IT-infrastruktur. Med 10 000 användare hanterar vi bland annat årligen ca 80 000 ärenden gällande support och incidenter samt 45 000 behörighetsbeställningar.

Vi tror på engagerad arbetsmiljö där man som medarbetare har stora möjligheter att utveckla och utvecklas där man gör skillnad på riktigt! Kompetensutveckling utgör ett viktigt inslag för medarbetarna på IT Västerbotten men även för oss som organisation.

Att vara medarbetare

Exjobb våren 2022

Du som läser en teknisk utbildning har möjlighet att skriva ditt examensarbete tillsammans med oss! Vi har tätt samarbete med Umeå universitet och institutionen för informatik, samt en rad möjligheter till ett givande examensjobb. Vill du veta mer så titta på sidan: 

Praktik och examensarbete i regionen

Ansökningstiden för exjobb är den 20 januari 2022.

 

Johannes Hörnberg Verksamhetschef
E-post
johannes.hornberg@regionvasterbotten.se
Mobil
070-291 99 22
Johan Daunfeldt HR-partner, Umeå
E-post
johan.daunfeldt@regionvasterbotten.se