Cancercentrum i Umeå

Cancercentrum på Norrlands universitetssjukhus är cancervårdens spetskompetens i norra sjukvårdsregionen. Vi har avancerad teknisk utrustning och prioriterar utbildning och forskning.

Vi behandlar patienter med onkologiska och hematologiska sjukdomar i både sluten och öppen vård och erbjuder specialiserad sjukvård i hemmet samt cancerrehabilitering. Vi har också en avdelning för strålbehandling och en forskningsenhet.

Vi finns till största delen på Norrlands universitetssjukhus. Men vi arbetar också i hemmiljö i hela Västerbotten och som konsult i norra sjukvårdsregionen.

Vi vill att du som arbetar hos oss trivs och vill utvecklas inom vårt område. I början av din karriär hos oss har du möjlighet att ingå i ett mentorprogram. När du senare utbildar dig i ditt yrke får du ofta lön eller bidrag.

Vår verksamhet är bred och varierad och därför kan du som person ha olika intresse och specialområden och ändå hitta din plats. Det viktiga är att vi delar samma värdegrund och tillsammans strävar åt samma håll.

Maria Liljeholm Verksamhetschef
E-post
maria.liljeholm@regionvasterbotten.se
Elisabeth Magnusson HR-partner
E-post
elisabeth.magnusson@regionvasterbotten.se
Telefon
090-785 10 33
Mobil
070-561 10 33