Almedalens bästa Stockholmsperspektiv

Region Västerbotten utser Almedalens bästa Stockholmsperspektiv

Logga med Almedalens bästa stockholmsperspektiv
Bästa Stockholms perspektiv

 

Sveriges motor är Stockholm- vilket betyder stora möjligheter för resten av landet. Hur påverkar Stockholms tillväxttakt övriga landet på ett positivt sätt och hur kan vi nyttja Stockholmsregionen för att utveckla andra delar av Sverige? Urbaniseringen är ett faktum. Vad finns det för fördelar med en urbanisering och hur kan trenden användas för att hitta nya smarta lösningar för utvecklingen på landsbygden? Och vem i urbaniseringens mitt är bäst på att se att hela Sverige behövs?

Region Västerbotten utser sedan flera år Almedalens bästa Stockholmsperspektiv där en aktör eller person prisas för sin sunda inställning till ett urbaniserat Sverige där alla landsändar och egenskaper behövs.

Ingen blir bättre av missunnsamhet – det gäller att ta till vara på möjligheterna!

Hur får jag Almedalens bästa Stockholmsperspektiv?

  1. Skriv en kort motivering om ett projekt, en satsning eller ett agerande som en person eller en organisation gjort där urbaniseringen använts för att lyfta övriga landet. Motiveringen behöver inte vara mer än några meningar- vi fördjupar oss i ditt bidrag.
  2. Skicka motiveringen till micaela.lowenhook@regionvasterbotten.se senast kl.12.00 den 2 juli 2019.
  3. Dyk upp på Hela Sveriges opinion- Region Västerbottens och tankesmedjan Idagoras mingel i Almedalen med fokus på ett Sverige större än sina storstäder. Mer info kommer.

Hela Sveriges opinions hålls på Novgorodgränd 1 den 2 juli kl.17.30.
Vinnaren av Almedalens bästa Stockholmsperspektiv utses under minglet.

Vad får vinnaren?

Ett stort och fint diplom, äran och en hel del marknadsföring i sociala medier och digitala kanaler.

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss!