Testbädd Västerbotten Vård & Hälsa

Söker du som företag eller innovatör en testbädd för din produkt? Vill du testa på sjukhus, hälsocentral eller hemma hos en patientgrupp? - Vi kan göra en första bedömning om det går att utföra testet i Västerbotten.

Börja med att se denna korta film:

Är din produkt säljklar bör du titta in på e-avrop för att se aktuella upphandlingar och gällande avtal eller så kan du kontakta vår inköpsavdelning.

 

Vi har testverksamheter som kan utföra mätningar, prover och inhämta feedback från användare i både labb, simulerad miljö och verklig miljö, inom fysisk aktivtet och hälsa, It och distansteknik. Men möjlighet till genomförande beror på tillgängliga interna resurser vid tillfället och om det finns ett behov hos verksamheten att testa er produkt. 

Vi hjälper även till att se över LOU (lagen om offentlig upphandling) och säkerställa att testet inte kommer i vägen för framtida upphandling.

Ibland bjuder vi även in till paneler för att starta en dialog inför en upphandling kring ett visst behov. Följ oss på e-avrop och vårt nyhetsbrev så missar ni inget!

 

Leder du en verksamhet/enhet inom vården och vill ha hjälp att strukturera och prissätta tester? - Hör av dig till oss så hjälper vi dig framåt. 

 

Tomas Gustafsson Strateg Innovation & Partnerskap och teamledare på Innovationsslussen
E-post
tomas.gustafsson@regionvasterbotten.se
Telefon
090-785 98 95
Mobil
070-514 66 47
Sara Nilsson Strateg på EU-projektkontoret - föräldraledig till våren 2024
E-post
sara.h.nilsson@regionvasterbotten.se
Telefon
+46703038101