Underläkare

I Region Västerbotten kan du arbeta som underläkare under eller efter att du avslutat din utbildning. Hos oss har du stora möjligheter till fortsatt utveckling i ditt yrke som läkare.

Region Västerbotten anställer underläkare både på sjukhusen i Lycksele och Skellefteå, på Norrlands universitetssjukhus i Umeå och på sjukstugor samt hälsocentraler i hela Västerbottens län. Du kan söka jobb som underläkare hos oss om du:

  • Är legitimerad läkare.
  • Har läkarexamen.
  • Har avslutat minst termin nio på läkarutbildningen och klarat hela kursen inom den specialitet som tjänsten finns inom.

Ansökan

Du skickar in din ansökan digitalt via platsannonsen på vår webbplats.

Lediga underläkartjänster

I din ansökan lämnar du önskemål om vilka tre verksamheter du helst vill arbeta inom. Du ska lämna minst två referenter från tidigare arbetsplatser och kontaktuppgifter till dem. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbeta som underläkare under sommaren

Inför sommaren rekryterar vi många underläkare.

1 oktober öppnar ansökan till lediga tjänster.

30 november är sista ansökningsdag.

1 december påbörjar vi urval och rekrytering. Det sker löpande i nära dialog med personer i de rekryterande verksamheterna.

Sista februari nästkommande år avslutas rekryteringen och de som erbjudits jobb har blivit kontaktade. Även om du inte har erbjudits någon tjänst vid den här tidpunkten, sparar vi din ansökan om någon skulle lämna återbud eller om ytterligare vikariebehov uppstår.

Vi strävar efter att genomföra rekryteringarna så snabbt och effektivt som möjligt, för att du ska få besked i god tid och för att verksamheter ska ha sin bemanning tryggad.

Maria Sörling Burén HR-konsult, Skellefteå
E-post
maria.sorling.buren@regionvasterbotten.se
Mobil
070-2633460
Karin Forsén HR-konsult, Umeå
E-post
karin.forsen@regionvasterbotten.se
Mobil
070-673 37 12
Linnea Sundin HR-partner, Lycksele
E-post
linnea.sundin@regionvasterbotten.se
Mobil
076-119 77 31