Utbildningsbidrag för specialistutbildningar

Är du sjuksköterska eller undersköterska och intresserad av att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska, specialistundersköterska eller barnmorska? Som anställd hos oss har du möjlighet att göra det med utbildningsbidrag.

Vi värdesätter yrkeskunnande och nyfikenhet och vill att du som medarbetare ska utvecklas hos oss. Därför erbjuder vi utbildningsbidrag inom en rad olika inriktningar. Utbildningsbidraget innebär att du får lön av oss samtidigt som du utbildar dig. Du är anställd med en tjänstledighet under studietiden och är sedan garanterad ett jobb inom ditt utbildningsområde.

Vilka utbildningsinriktningar som kan erhålla utbildningsbidrag är ett beslut som fattas varje år och är kopplat till framtida kompetensförsörjning. För att ta del av utbildningsbidraget behöver du vara behörig till utbildningen samt själv skicka in din ansökan. Parallellt med det visar du ditt intresse för utbildningsbidrag hos oss.

Håll koll på våra lediga jobb eller hör av dig till kontaktpersonen på den klinik där du är intresserad av att jobba. Processen för att bli tilldelad utbildningsbidrag följer en urvalsprocess med intervjuer, referenstagning och slutligen besked.

Kontaktuppgifter till kliniker i länet