Sommarjobb för ungdomar

Är du ungdom och nyfiken på hur det är att jobba inom hälso- och sjukvård? Sök sommarjobb hos oss på Region Västerbotten! Vi lottar ut platser i Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Skellefteå och Umeå.

Tre ungdomar är utomhus, en ler och tittar in i kameran.

Visste du att medarbetare i kommuner och regioner upplever att de har intressanta och meningsfulla arbeten? I Region Västerbotten jobbar vi för dem som vi finns till för – västerbottningarna.

När du sommarjobbar här arbetar du tillsammans med ordinarie personal. Du får viktiga erfarenheter och en värdefull merit i ditt cv. Eftersom vi lottar ut platserna bland er som söker har alla samma chans att få ett jobb.

Du kan söka sommarjobb från det år du fyller 16, till och med det år du fyller 18. För att få sommarjobba hos Region Västerbotten behöver du kunna arbeta under hela perioden på tre veckor.

Vad vill du arbeta med?

De sommarjobb vi kan erbjuda finns inom:

  • vårdavdelning
  • vaktmästeri
  • köks- och caféarbete
  • administrativa uppgifter
  • fastighetsservice.

I din ansökan kan du önska vilken typ av arbete du skulle vilja utföra, så att vi kan hitta en så bra placering som möjligt åt dig. Ju fler alternativ du kryssar i desto större chans har du att bli lottad, eftersom flera av arbetsplatserna erbjuder en kombination av olika arbetsuppgifter.

Ansökan

I annonserna finns mer information om arbetet, hur du ansöker och vem du kan kontakta om du har frågor.

Om du får jobbet

Om du är en av dem som får ett sommarjobb hos oss kommer vi att kontakta dig via e-post och bjuda in dig till en introduktion.

Välkommen med din ansökan!