NYHETER 2020-10-28

Saneringsarbeten påverkar verksamheten i Umeå

I början av hösten konstaterades byggnadsrelaterad ohälsa (BRO) i delar av Hjälpmedel Västerbottens lokaler på Mariehemsvägen 14 i Umeå. Från och med vecka 45 kommer de berörda ytorna att saneras, vilket påverkar utprovningsrummen och vissa utbildningstillfällen.

Mariehemsvägen 6B
Entrén till Hjälpmedel Västerbottens tillfälliga tyngdtäckerum på Mariehemsvägen 6 i Umeå. Foto: Angelica Svelander

Saneringen berör plan 1 där receptionen, utställningen och flera utprovningsrum finns. Från och med den 2 november 2020 kommer hela våningsplanet att vara stängt och det går inte att ta del av utställningen.
Vi planerar att åter öppna plan 1 i sin nuvarande form den 18 januari 2021.

Receptionen, väntrummet och de flesta utprovningsrummen är flyttade till plan 2 för denna period. Besökarna når plan 2 via trapphuset eller hissen, och ska sedan ringa på dörrklockan för att anmäla sig i receptionen. En konsulent kommer som vanligt att möta upp inbokade brukare vid receptionen.

 

Utprovningsrummet för tyngdtäcken flyttas

Tyngdtäckerummet har tillfälligt flyttat in på företagsparken på Mariehemsvägen 6B (se huvudbild och kartan nedan). Om du som är förskrivare har bokat en utprovning mellan v. 45 och v. 2 (2021) så är det dit som både du och brukaren ska komma.

Karta Mariehemsvägen 6B

Som förskrivare ansvarar du för att möta upp brukaren i entrén och legitimera dig med namn för receptionspersonalen; säg i receptionen att det gäller tyngdtäckesutprovning. Observera att de som jobbar i företagsparkens reception inte är medarbetare hos Hjälpmedel Västerbotten, så var varsam med personuppgifter.

När ni släppts in ska du följa med brukaren upp till plan 1 där tyngdtäckerummet finns, och efter utprovningen följer du med ner till receptionen.

 

Utbildningar kan ställas in eller flyttas fram

I brist på större mötesrum behöver vi flytta några av höstens utbildningar till våren. Aktuell information kring eventuella ändringar hittar du på vår hemsida under Kalender.

 

Tillbaka till nyhetslistan